Verzenden

 • Bestellingen voor 22:00 uur op werkdagen worden de volgende dag geleverd door onze vervoerder.
 • Verzendkosten bedraagt 4,95 euro, België = 6,95 euro.
 • Gratis verzenden vanaf 30,00 euro

Retourneren

Heb je een bestelling geplaatst op via onze webshop en wil je deze retourneren? Dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Je hebt het recht op je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je hebt na het aanmelden van je retour nogmaals 14 dagen om je product/ bestelling retour te sturen. Je krijgt na goede ontvangst van het product/bestelling het orderbedrag inclusief verzendkosten (niet te verwarren met retourkosten) gecrediteerd. Eventuele transactiekosten zoals bijvoorbeeld Creditcard kosten worden niet terugbetaald. Verder zijn de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voldoe je aan deze voorwaarden dan mag je de volgende stappen volgen:

 1. Bericht ons over je retouraanmelding via [email protected] (geef je bestelnummer door), let op de volgende aandachtspunten:
  1. Artikel mag niet gebruikt zijn.
  2. Verpakking is niet beschadigd/geopend.
  3. Retouraanmelding dient binnen 14 dagen na ontvangst te zijn aangemeld
 2. Je ontvangt van ons een retourformulier en het retouradres waar het naar toegestuurd kan worden.
 3. Je dient zelf het artikel te retourneren, de kosten zijn voor de koper. We verwachten je pakket binnen 14 dagen naar retouraanmelding.
 4. We ontvangen je retouraanmelding en behandelen deze, indien alles goed is zullen we het geld bedrag terugstorten.

Heb je een bestelling geplaatst bij een van onze partners? Neem dan contact op met de desbetreffende partner.